Over ons

Fijn kennis te maken!

ElectroMS is het bedrijf van Mark Schavemaker. Een vakman met meer dan 20 jaar ervaring in het verduurzamen, transformeren, renoveren en verbouwen van woningen. Als ervaren elektricien staat Mark bekend om zijn toewijding aan veilige en efficiënte elektriciteitswerken en heeft hij een team van vakkundige professionals om zich heen verzameld. Of het nu gaat om het ontwerpen van een nieuw elektrisch systeem, het upgraden van bestaande bedrading of het installeren van geavanceerde slimme technologieën, ElectroMS zorgt ervoor dat jouw huis voorzien is van een betrouwbaar en toekomstbestendig elektrisch netwerk.

 

Over ons

Waar we jou bij helpen

In een wereld waar duurzaamheid en milieubewustzijn steeds belangrijker worden, biedt ElectroMS de expertise en toewijding om jouw huis te transformeren in een energiezuinige en ecologisch verantwoorde leefruimte. Door het toepassen van geavanceerde technieken en materialen, zoals verbeterde isolatie, energiezuinige verlichting en hoogwaardige zonnepanelen, kan ElectroMS je helpen om je energieverbruik te verminderen en je energierekening te verlagen.

 

Een hoop materialen kun je tijdens het bouwproces hergebruiken, ElectroMS probeert altijd een tweede leven te geven aan materialen. Een mooi voorbeeld hiervan is het vernieuwen of up to date brengen van meterkasten. Wanneer we hieraan werken, kijken we altijd welke materialen nog herbruikbaar zijn en dus opnieuw gebruikt kunnen worden. Op deze manier proberen we onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

ElectroMS is dé expert als het gaat om loodgieterswerkzaamheden die jouw huis functioneel en comfortabel maken. Met onze diepgaande kennis, jarenlange ervaring en toewijding aan uitmuntendheid, biedt ElectroMS hoogwaardig loodgieterswerk dat aan al jouw behoeften voldoet.

Of je nu een nieuw sanitair systeem wilt installeren of bestaande problemen wilt verhelpen, ElectroMS staat klaar om professioneel en efficiënt te handelen. Van het aansluiten van badkamerarmaturen tot het repareren van lekkende leidingen, zijn expertise in sanitair zorgt ervoor dat jouw huiselijke gemakken in topconditie zijn.

Of je nu een enkele kamer wilt opknappen of een volledige herindeling van je huis wilt, we begrijpen dat verbouwingen van grote impact zijn op jouw leefomgeving. Door nauw samen te werken garandeert ElectroMS jou dat elk detail aan jouw verwachtingen voldoet.

Puur vakmanschap voor jouw mooiste huis!

Duurzaamheid voorop

Betaalbare prijzen

100% Garantie

Afspraak = afspraak

Waarom kiezen voor ons?

Pas als jij tevreden bent zijn wij tevreden

Professioneel en ervaren

Met meer dan 20 jaar ervaring op de teller zijn we allang geen groentje meer. Het trackrecord van ElectroMS bestaat uit een verschillende succesvolle projecten. Onze diepgaande kennis van verbouwingen, elektriciteitswerken en duurzaamheid maken ElectroMS de ideale keuze voor jouw huiselijke verbouwingen en verbeteringen.

Transparantie

Bij ElectroMS geloven we sterk in transparantie als het gaat om advies en prijsstelling. Helderheid en eerlijkheid is immers essentieel voor een succesvolle samenwerking. Ons advies is gebaseerd op een diepgaand begrip van jouw behoeften en wensen. We nemen de tijd om naar je te luisteren en jouw visie te begrijpen voordat we suggesties doen. Of je nu op zoek bent naar renovaties, elektrische installaties of groene energieoplossingen

Support

We zijn pas tevreden als jij dat bent en hierin bieden we jou de service die jij nodig hebt. Voor, tijdens en na onze dienstverlening. Neem vandaag nog contact op en ontdek waarom kiezen voor ElectroMS de juiste keuze is voor jou en jouw huis.

Krijg een gratis offerte

Waarmee kunnen we jou helpen